Handelsbetingelser

Om Weeds & Wool

Weeds & Wool ejes og drives af Winnie Ridderberg. Mikrofarveriet og webshoppen har adresse på Baunehøjvej 8, 8543 Hornslet. CVR. nr. 43289411

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

Weeds & Wool tager imod online betalinger med Dankort, Visa og Master Card. Der pålægges ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr. Betalingstransaktionen foregår gennem Shipmondo Payments – en anerkendt og sikker betalingsserver.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Levering

Weeds & Wool leverer til hele verden. Pakker afsendes indenfor 1-2 dage, og forventes leveret indenfor 1-4 hverdage i Danmark og 5-15 hverdage i udlandet.

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver jeg dig besked på e-mail.

Pakker sendes med GLS eller PostNord .

Retur og fortrydelsesret

Weed & Wool giver 14 dages fuld returret. Det forudsætter naturligvis at varen er ubrugt

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

Hvis du har fortrudt dit køb skal du skrive til mig på info@weedsandwool.dk. Fortrydelse skal meldes til mig senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være mig i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Pengene returneres når jeg har modtaget varen. Returvarer sendes til Weeds & Wool v/ Winnie Ridderberg, Baunehøjvej 8, 8543 Hornslet.

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation skal meddeles til Weeds & Wool i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet. Jeg dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Jeg modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Reklamationer sendes til:

Weeds & Wool v/ Winnie Ridderberg

Baunehøjvej 8

8543 Hornslet

Forbehold for visning af varer i webshoppen
Farvevisning på skærme kan variere en del. Vær derfor opmærksom på, at skærmbillederne ikke altid kan vise den helt korrekte farve.

Persondatapolitik

Jeg har brug for at vide dit navn, din adresse samt dit telefon nummer og/eller e-mail adresse ved køb hos mig. Disse oplysninger videregiver jeg for at kunne levere varen til dig.

Jeg behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Weeds & Wool indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Weeds & Wool. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger der indsamles
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger. Weeds & Wool indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Gennemfører et køb af vores produkter
– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback


Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.weedsandwool.dk er Weeds & Wool, Baunehøjvej 8, 8543 Hornslet, CVR-nummer 43289411.


Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.
Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.
Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.
Dine oplysninger vil blive slettet 2 år efter, du har modtaget din vare.


Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb.


Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

– At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
– At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@weedsandwool.dk.
Data indsamlet i forbindelse med ordreafgivelse anonymiseres efter to år. Dvs. at vi i forhold til reklamationsretten kan spore din ordre i to år. Alle kundeprofiler der ikke har været benyttet indenfor de sidste to år slettes.